Match igen efter senaste förlusten mot Huddinge.
Vi ville studsa tillbaka och komma tillbaka på det vinnande spåret.
Värmdö lämnade div1 och började om i div3 inför säsongen.
Det finns några spelare kvar och vi visste att det skulle bli tufft för vår unga trupp
Period1
Vi vill driva tempo men Värmdö lyckades dra ner på det och perioden är okej men inte mer.
Det beror delvis på att vi inte lyckades ta tillvara på våra omställningar utan 2 ribbskott och missat friläge gjorde ställningen till 0-0
Period 2
Är lite bättre men det märks också att vi inte tränar tillsammans och det tar lite tid under varje match innan man hittar varandra och det är inte optimalt såklart.
Men vi skapar framåt och driver spelet men har svårt att bryta igenom Värmdö försvar som är väldigt kompakt.
Period 3
Här släpper vi 2 mål och den ena är en retur och den andra är i boxplay med en olycklig touch.
Första 10 min är inte bra men dom sista 10 minuterna pressar vi på men deras målvakt var bäst på plan.
Vi kan mycket bättre än idag och alla matcher ger nyttig erfarenhet och vi kommer igen.
Kan vi bli mer effektiva i avsluten och få lite mer tid tillsammans så kommer en ny segerrad att starta.
Nästa match är tuffa Täby som kommer på besök till Högdalahallen.